Så här jobbar vi

Leventa är i grunden mycket mer än en researrangör. Vi vill att er konferens ska vara en investering som gör nytta långt efter hemkomsten. Det är därför som vi tillsammans med er noga planerar innehåll, aktiviteter och upplägg så att det maximerar det syfte ni har. Vårt nätverk av föreläsare och utbildningsföretag står redo att fylla ert program med värde. Mer om detta hittar du på ElisEss.se som är specialiserade på kvalificerat innehåll.

I vårt arvode ingår:

  • Projektledning – planering, genomförande, uppföljning i samverkan med en kontaktperson från er. Vi gör det stora jobbet så att ni kan fortsätta att fokusera på er kärnverksamhet istället för att planera konferensdetaljer.
  • Förhandling av priser med hotell, eventbolag, restauranger mm i Portugal. Våra långa och goda relationer med allt från hotelldirektörer till lokala restaurangägare ger oss mycket förmånliga villkor.
  • Bokning av föreläsare eller andra personer som gör ert konferensprogram innehållsrikt om ni inte själva har ett färdigt program. Kontakta oss i ett tidigt skede så hjälper vi er.
  • 100% närvaro under ert event. Vi finns alltid tillgängliga på plats för att göra allt så enkelt och smidigt som möjligt.
  • Uppföljning av eventet genom utvärderingsenkät samt uppföljningsmöte om ni så önskar.
  • Vi säkerställer att er konferens uppfyller Skatteverkets krav gällande avdrag.
  • Ni väljer om ni vill att fakturorna från underleverantörerna* går direkt till er för total transparens, eller om ni föredrar att ni får en samlad faktura för hela eventet från Leventa. Vad passar er?

*De underleverantörer som kan fakturera direkt till er är hotell, flyg, event. Resten av de många mindre utgifterna bakas in i Leventas arvode. Mat och alkoholhaltig dryck kan specificeras vid förfrågan.

Leventas Portugal

Varför Portugal?

För oss representerar Portugal harmoni, trygghet, skönhet och det goda livet. Kinga bor sedan ett antal år tillbaka i landet och berättar här mer om varför vi valt att jobba med just Portugal.

”Vi har sett den starka kraften som finns i att komma bort från vardagen till en miljö som utstrålar lugn, där det finns tid att andas och reflektera och där teamet får se varandra i ett sammanhang där livets alla aspekter har en lika stor del som jobbet. Portugal erbjuder detta! Dessutom är det ett härligt klimat året runt, en svårslagen service och positiv anda samt modern logistik i allt från transporter till wi-fi. Här finns det möjligheter till aktiviteter i miljöer som garanterar en upplevelse utöver det vanliga.” /Kinga Lundblad

Om ni av praktiska skäl vill genomföra ert event i Sverige så går det självklart att ordna men det går ju inte att komma ifrån att vädret under höst och vår är betydligt mer behagligt på Algarve än i Tylösand.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för ett första inspirationssamtal.