Algarve är Portugals södra kust. Naturen domineras av de fantastiska, långa sandstränderna, klippformationerna och de många spännande grottorna. En liten bit från havet tar olivlundar och en lugn landsbygds vid.

Algarve är Leventas hemvist. Det är hit vi tar de flesta av våra kunder. Flera av Europas finaste resorts och hotell ligger här och erbjuder en magisk utsikt över Atlanten och egna stränder. Det finns mer än 150 stränder och 17 mil sandstrand på Algarve, de flesta helt folktomma och vissa kan man enbart nå med båt. Sådana stränder använder vi ofta som picknickplatser på utflykter med båt eller SUP. Att få gå i land och se en buffé uppdukad på en ”hemlig” strand är något som alla minns länge.

Att vandra längst Algarves kust uppe på klipporna är också ett fantastiskt sätt att uppleva naturen. Varför inte bryta av dagen med en Walk & Talk?

På den västra kusten är havet vildare, klimatet och naturen kargare och gör besökaren ödmjuk inför den kraft som de olika elementen bjuder på. För den vana surfaren är denna del av Algarve paradiset.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för ett första inspirationssamtal.