En konferensresa ska vara en riktigt bra investeringen i både dina medarbetare och företagets affärsutveckling. Visst betalar man pengar för att åka iväg på konferens men det ska för den skull inte vara en kostnad. Det är därför vi kallar våra upplägg för värdeskapande konferenser.
Tillsammans med er bygger vi en totallösning som tangerar det syfte ni har med er konferens. Det innebär bl a att vi i samarbete med föreläsnings- och utbildningsföretaget ElisEss gärna tar ansvar för att fylla ert program med lämpliga talare, utbildningar etc.

Vad är lyx för dig?
Lyxigt och exklusivt behöver inte alltid innebära dyrt. Många av de upplevelser ni får genom en Leventakonferens är kopplade till naturen och miljön, en del av Portugal som ni får ”på köpet”.
En Leventakonferens minns ni, inte bara för vad ni gjort, utan för hur ni gjorde det, hur det kändes, hur det smakade, doftade och hur det påverkade er motivation och inspiration. Hur man tar till sig information styrs mycket av yttre förutsättningar. För ärligt talat; hur inspirerande är det att sitta instängd i en konferenslokal i 8 timmar och försöka ta till sig all information? Det är när ingen minns vad man sagt som en konferens börjar kosta.

Nyttja miljön för helhetsupplevelser
Det finns så mycket man kan göra i Portugal att det bara är fantasin som sätter gränser. Varför inte en vandring utmed Atlantkusten som avslutas med en lyxig picknicklunch och föreläsning på stranden?
Eller ett grupparbete i en olivlund? Kanske ett teamande kommunikationspass på en vingård?
Vi förespråkar aktiviteter som både är en upplevelse och något som stärker teamandan och vi hjälper er att fläta samman ert konferensprogram med lämpliga aktiviteter på ett kreativt sätt.

Leventas kapacitet
Något vi är extra stolta över är vår kapacitet att ta hand om stora konferensgrupper på flera hundra personer. Vi har också logistiken för att samla deltagare från en mängd olika länder vilket passar utmärkt för internationella företag.
Hur kan ett så litet företag som Leventa göra allt detta? Genom att vi sedan många år tillbaka har upparbetade och mycket goda relationer med allt från stora lyxresorter och lokala eventbolag till den lilla restaurangägaren och vingårdsbonden. På så sätt bygger vi ihop fantastiska konferenspaket.

Ni kommer säkert också att hålla i en del av programpunkterna själva. Många ledare och anställda som får i uppgift att hålla i en programpunkt och presentera en ny produkt, en kundundersökning eller något annat viktigt känner sig inte bekväma med att tala inför grupp. Detta gör att resultatet inte alltid får det genomslag hos publiken som det borde. Vi erbjuder en kort coachning i presentationsteknik för de som önskar innan konferensen. Fråga oss om mer information.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för ett första inspirationssamtal.