Konceptresor

Tillsammans med några av våra samarbetspartners erbjuder vi med jämna mellanrum möjlighet till att delta i färdiga upplägg med olika inriktning. Klicka för mer info.

Just nu:

LRBC Ledarskaps ReBoot Camp

Ledarskaps ReBoot Camp är ett nytt och unikt koncept för dig som behöver ta en paus från vardagens brandsläckningar och snabba beslut. När upplevde du senast äkta närvaro, tid att andas, självinsikt och livsinsikt? Detta är nödvändigt för att återfå balansen och relevansen i ditt affärsfokus.

I ett behagligt klimat, en energigivande natur och med en miljö som uppmuntrar till reflektion kan du ladda batterierna både mentalt och fysiskt och komma tillbaka till jobbet med förnyad energi för högsta möjliga leverans.

Ledarskaps ReBoot Camp information

Balans Forum

Att känna att varken kroppen eller huvudet orkar är ett allvarligt tillstånd som många lider av i dagens pressade levnadssätt. Nu erbjuder vi en resa för dig som behöver lugn och ro i kombination med samtalsterapi i samband med utmattning. Tid för reflektion, vila och återhämtning. Naturen, djuren, klimatet och den fridfulla boendemiljön ger dig de bästa förutsättningarna för att samla ny energi och ta ett steg framåt mot en mer livskraftig vardag. Vi har hela anläggningen för oss själva.

Individuella samtal varvas med övningar och gruppsamtal. Alla ledda av psykoterapeut och mental tränare. En investering i dig – för dig och din eventuella arbetsgivare. Resan är i första hand tänkt att vara en del av ett rehabiliteringsprogram kopplat till arbetsgivaransvar och företagshälsovård men du kan också resa helt privat om du önskar.

Balans Forum information

Skriva för att leva – leva för att skriva

Tillsammans med Cajsa Tengblad planerar vi att genomföra en riktigt fin resa med fokus på skrivande till hösten. Det är en skrivarkurs kombinerad med sköna naturupplevelser och aktiviteter i Portugal. Just nu tar vi in intresseanmälningar och återkommer med datum när vi har en full grupp. Sannolik restid blir i november 2018 då klimatet på Algarve motsvarar svensk sommar.

Skrivarretreat med författaren Cajsa Tengblad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *